Beat It Good Music

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Söderhamn och Beat It Good Music är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Beat It Good Music är ett av dem. Statusen för Beat It Good Music är att Bolaget är aktivt.

Beat It Good Music är ett Enskild firma och skapades 2008-03-05. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Beat It Good Music ska trivas.

Beat It Good Music är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-02-21. I Söderhamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Musiktjänster bland annat konserter, spelningar, uthyrning av musikintrument företrädesvis slagverk, så småningom försäljning av musikintrument och tillbehör till dessa samt undervisning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Beat It Good Music är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Beat It Good Music och det finns flera bolag som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Beat It Good Music så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Beat It Good Music är Vänngård, Lars Gunnar som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Beat It Good Music har 640604-XXXX som sitt organisationsnummer.