Prästgårdens Trädvård & Smide

Gävleborgs län

Information

Prästgårdens Trädvård & Smide är ett av många bolag som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Prästgårdens Trädvård & Smide finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Prästgårdens Trädvård & Smide är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-10-20.

Prästgårdens Trädvård & Smide som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2005-10-18. Men sedan 2005-11-03 så har Prästgårdens Trädvård & Smide varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Prästgårdens Trädvård & Smide så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2576043.

Söderhamn arbetar för att bolag som Prästgårdens Trädvård & Smide ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Prästgårdens Trädvård & Smide. Det finns flera bolag i Gävleborgs län.

Verksamheten kommer till största delen bestå av trädvård, beskärningar, sektionsfällningar av träd i trånga utrymmen, häckklippningar planteringar. Samt import av smidesverktyg med försäljning till yrkesverksamma, amatörer och skolor med smidesutbildning. Även egen tillverkning av smidesalster med försäljning.

Firmatecknare för Prästgårdens Trädvård & Smide är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Prästgårdens Trädvård & Smide och det är följande personer, Öhman, Lars Michael som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Prästgårdens Trädvård & Smide är 621212-XXXX.