Grunna fisk o Alltjänst

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Söderhamn och Grunna fisk o Alltjänst är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Grunna fisk o Alltjänst är ett av dem. Statusen för Grunna fisk o Alltjänst är att Bolaget är aktivt.

Grunna fisk o Alltjänst är ett Enskild firma och skapades 2000-01-26. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Grunna fisk o Alltjänst ska trivas.

Grunna fisk o Alltjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-14. I Söderhamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Fiske och fiskförsäljning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Grunna fisk o Alltjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-27.

Idag är Grunna fisk o Alltjänst och det finns flera verksamheter som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Grunna fisk o Alltjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Grunna fisk o Alltjänst är Johansson, Claes Magnus som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Grunna fisk o Alltjänst har 621016-XXXX som sitt organisationsnummer.