Swebee Söderhamn

Gävleborgs län

Information

620726-XXXX är organisationsnummer för bolaget Swebee Söderhamn. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Swebee Söderhamn är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderhamn som är den kommunen som Swebee Söderhamn finns i.

Swebee Söderhamn har varit registrerat sedan 2008-06-03 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-02-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Swebee Söderhamn så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-02-21.

Swebee Söderhamn är och det finns flera bolag i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för Swebee Söderhamn är följande:

Vill ni komma i kontakt med Swebee Söderhamn så kan ni göra det på telefon genom 0270-15518 eller genom brev på följande adress:

Webbutik med försäljning av biredskap, glasburkar, vax. Ramtvättning.

Det finns olika personer som har en koppling med Swebee Söderhamn och det är Sandberg, Gunnar Hans-Åke som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,