ModellMe Trade

Gävleborgs län

Information

611201-XXXX är organisationsnummer för verksamheten ModellMe Trade. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ModellMe Trade är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderhamn som är den kommunen som ModellMe Trade finns i.

ModellMe Trade har varit registrerat sedan 2007-01-22 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-12-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för ModellMe Trade så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-12-23.

ModellMe Trade är och det finns flera verksamheter i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för ModellMe Trade är följande:

Vill ni komma i kontakt med ModellMe Trade så kan ni göra det på telefon genom 0270-61240 eller genom brev på följande adress:

Nätförsäljning av produkter. Fotograf och journalistisk frilansverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ModellMe Trade och det är Johansson, Per Olov Mikael som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,