Bert Wikman Data

Gävleborgs län

Information

Bert Wikman Data hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Bert Wikman Data finns. I Söderhamn så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Bert Wikman Data tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Bert Wikman Data har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bert Wikman Data så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0270-284653.

Söderhamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Bert Wikman Data har idag 600212-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bert Wikman Data

Konsulttjänster inom data såsom systemutveckling, programmering, utredningar, projektledning och förvaltning av adb-system, bedriva försäljning av programvara samt handel med värdepapper, antikviteter och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Bert Wikman Data så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wikman, Bert Ola som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .